Tiramisu brownie recept
Ha tökéletes desszertet keresünk, akkor mindenképpen megéri kipróbálni ezt a tiramisu brownie-t, amelynél a brownie az alap, amelyre kávés sajttorta és kávéba mártott kekszek kerülnek. Ez pedig tökéletes befejezése lesz bármelyik étkezésnek.
Előkészítés
20perc
Sütés/főzés
25perc
Előkészítés
20perc
Sütés/főzés
25perc
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Süssük meg a brownie-t a csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően. Hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. Keverjünk el 2 evőkanál kávét a tejben. Keverjük el benne a pudingkeveréket, és tegyük félre.
  3. Verjük fel a krémsajtot egy másik tálban. Adjuk hozzá a tejszínt, és verjük fel újra alacsonyabb sebességed. Forgassuk bele a pudingkeveréket és a tejszínhab felét.
  4. Keverjük bele a másik 2 evőkanál kávét a forró vízbe, és locsoljuk a babapiskóta-darabkákra.
  5. Oszlassuk el a pudingos keverék felét a kihűlt brownie-ra. Rétegezzük rá a babapiskóta-darabkákat, majd erre jöhet a maradék pudingos keverék.
  6. A tetejére oszlassuk szét a maradék tejszínhabot. Szórjuk meg kakaóporral. Tegyük hűtőszekrénybe a tálalásig. Tároljuk zárható konténerben.
Megjegyzés