in

Olasz csirkesaláta

Itt egy újabb egyszerű saláta recept, amelyet maradékokból is el lehet készíteni. Az ízletes hús kombinálva a pirított paprikával, a vékonyra szeletelt vöröshagymával, a friss petrezselyemmel, a mandulával és a kapribogyóval ideális étel egy elfoglalt estére is.

Könnyű és egészséges, amellett pedig igazán felcsigázó is. Ez a fantasztikus saláta tálalható a kedvenc zöldségeinkkel, de remek lehet egy kenyérszeletre kenve is.

Recept nyomtatása
Olasz csirkesaláta recept
Fogás Saláták
Előkészítés 15 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Öntet:
Fogás Saláták
Előkészítés 15 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Öntet:
Elkészítés
  1. Egy nagyobb tálban keverjük össze a csirkehúst, a paprikát, a vöröshagymát, a mandulát, a kapribogyót és a petrezselymet. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal.
  2. Keverjük el az ecetet, a citromlét, a mézet és a mustárt egy turmix segítségével. Adjuk hozzá a csirkés keverékünket, és keverjük el úgy, hogy az teljesen beborítsa.
  3. Tálaljuk hidegen. Pirítóssal.
Megjegyzés

Forrás: salu-salo.com