in

Mennyei zöldséges raguleves vegetáriánusoknak, hús nélkül

Ezt az egészséges zöldséges ragulevest hús nélkül gyerekjáték elkészíteni, az összhatása azonban már korántsem olyan egyszerű, hiszen rengeteg csodálatos íz keveredik össze benne és vegetáriánusoknak is ajánljuk.

A legjobb, ha lassú főzőedényt használunk az elkészítéséhez, de ennek a hiányában természetesen egyéb edény is szóba jöhet. Ilyenkor azonban csökkentenünk kell a főzésre szánt időt. Akárhogy is legyen, a végkifejlett biztosan tökéletes lesz.

Recept nyomtatása
Zöldséges raguleves recept
Fogás Levesek, Vegán
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 360 perc
Mennyiség
személyre
Hozzávalók
Fogás Levesek, Vegán
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 360 perc
Mennyiség
személyre
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Vegyünk elő egy lassú főzőedényt, és rakjunk bele minden hozzávalót a kelkáposzta kivételével.
  2. Nagyon óvatosan keverjük el a hozzávalókat, és fedjük le az edényünket.
  3. Főzzük alacsonyabb hőfokon 6-8 óráig. Eddigre a zöldségeinknek teljesen át kell puhulniuk.
  4. Miután letelt a meghatározott főzési idő, vegyük ki a levesből a babérlevelet, és óvatosan keverjük bele a kelkáposztát.
  5. Főzzük a levesünket így további 10 percig, vagy amíg a kelkáposzta levelei össze nem esnek.
  6. Fűszerezzük további sóval és borssal, ha az étel megkívánja. Kapcsoljuk ki a lassú főzőedényünket.
  7. Tálaljuk rögtön, és díszítsük zsályával vagy parmezán sajttal, ha szeretnénk.
Megjegyzés