in

Lassú főzőedényben készült ízletes feketebab leves

Ezt a lassúfőző edényben készülő feketebab leves receptet nagyon egyszerű elkészíteni, tele van fehérjével, és egyszerűen ínycsiklandó a végeredmény.

Ezen felül pedig természetesen vegán, vegetáriánus és gluténmentes is. Ez az étel a kényelem, az egészség és az ízletesség netovábbja.


Recept nyomtatása
Feketebab leves recept
Feketebab leves recept
Fogás Levesek, Vegán
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 240 perc
Mennyiség
személyre
Hozzávalók
Fogás Levesek, Vegán
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 240 perc
Mennyiség
személyre
Hozzávalók
Feketebab leves recept
Elkészítés
  1. Keverjük össze az összes hozzávalót egy lassúfőző edényben. Főzzük az egészet alacsonyabb fokozaton 6-8 óra hosszáig, vagy 3-4 óráig magasabbon. Akkor jó, ha az összes zöldségféle átfőtt és megpuhult. Ezt követően vegyük ki a babérlevelet.
  2. Ezt követően három dolgot tehetünk: • így tálaljuk a levest, ahogy van (levesesen és darabosan), • egy turmix vagy egy konyhai robotgép segítségével az egész levest pürésítjük (így egy nagyon sűrű és sima levest kapunk), • egy turmix vagy egy konyhai robotgép segítségével pürésítjük a leves felét (így sűrű levest kapunk, de ugyanakkor darabos is marad).
  3. Tálaljuk a levest melegen, és díszítsük az ízlésünknek megfelelő feltétekkel. Hűtőszekrényben, lezárt edényben 3 napig áll el, lefagyasztva azonban akár 3 hónapig is tárolhatjuk.
Megjegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0