in

Avokádós-csirkés caprese saláta balzsamöntettel

Ha egy gyors, könnyű és ízletes vacsorára vágynánk, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljuk ezt az avokádós és csirkés caprese salátát, mely a különleges balzsamöntettel lesz csak igazán teljes.

Az összes tipikus caprese hozzávaló megtalálható benne úgy, mint a paradicsom, a friss bazsalikom és a mozzarella. Elég egyszer kipróbálni, és biztos, hogy a nyári étrendünk egyik alapja lesz ez a recept.

Recept nyomtatása
Avokádós-csirkés caprese saláta balzsamöntettel recept
Fogás Saláták
Előkészítés 3 perc
Sütés/főzés 12 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Balzsamöntet:
Fogás Saláták
Előkészítés 3 perc
Sütés/főzés 12 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Balzsamöntet:
Elkészítés
  1. Egy kisebb tálban keverjük össze a fokhagymát, a száraz bazsalikomot, a dijoni mustárt, a citromlét, a balzsamecetet, a sót és a borsot. Lassan, folyamatos kevergetés mellett adagoljuk hozzá az olívaolajt. Addig keverjük, amíg már nem különül el egymástól az olaj és az ecet. Tegyük félre.
  2. Melegítsük fel közepesen magas hőfokra a grillezőt, adjuk hozzá a fűszerezett csirkemellet, és süssük 5-6 percig mindkét oldalát. Akkor jó, ha már nem rózsaszín.
  3. Osszuk szét három salátás tálba a zöldségkeveréket, az avokádót, a koktélparadicsomot, a friss bazsalikomot, a mozzarella golyókat és a szeletelt grillezett csirkehúst
  4. Tálaljuk a balzsamöntettel.
Megjegyzés

4 élelmiszer, amely természetes módon csökkenti a vércukorszintet

Holi Fesztivál: az Indiai kultúra legszínesebb napja!