in

A fehérnek igenis helye van a te nappalidban is!

Egy igényes és divatos otthonból nem hiányozhat a fehér!

Most már sok éve dívik a fehér szín divatja a lakberendezésben. Hogy nem múlik, annak a legnyomósabb oka, hogy ez egy klasszikus színárnyalat, amit különböző stílusokkal és más színekkel végtelen variációban lehet kombinálni.

Egy napjainkban igazán igényes és divatos otthonból a fehér biztosan nem hiányozhat. A leginkább pedig ott juttathatod érvényre, ahol a családoddal az időt töltöd, ahol este kikapcsolsz és ahol vendégeidet is fogadod, azaz a nappalidban.

Semleges színek és a fehér

A fehér falakat párosítani egy csontszínű kanapéval vagy fa színű lábakkal rendelkező étkezőasztallal és székekkel hibátlan megoldás. Főleg, ha az összhatást még kiegészíted olyan ötletes megoldásokkal, mint a fa mintázatú falpanelek, de ha túl sok lenne neked a fából, választhatsz tégla mintát is.

Tiszta és derűs

Ha a fehér falakat túl ridegnek tartod, de szeretnél a levegős, extra világos színeknél maradni, válaszd a leheletnyi szürke beütést tartalmazó árnyalatokat. Ezekhez a fehér bútorok és kiegészítők, lakástextilek tökéletesen passzolnak, velük megadhatod a kellő kontrasztot a nappalinak.

Fehér mindenütt

Amennyiben neked sosem elég a fehérből, semmi akadálya, hogy mindent ezzel a színnel ruházz fel. A falakat, a padlót, a bútorokat és a kiegészítőket is összeválogathatod ebből az egyetlen színből. Ilyenkor egy dologra figyelj, hogy az árnyalatok a lehető legkevésbé térjenek el egymástól!

Sötét padlóhoz

Rusztikus jelleget adhatsz a nappalinak, ha a sötét padlóhoz fehér falszínt és fehér bútorokat párosítasz. Ehhez a hangulathoz nagyon jól megy a bőr, akár egy fotel, akár kiegészítők, dekorációk formájában. Mivel a sötét padló alapvetően szűkíti a teret, ez a megoldás a legjobb azokba a nappalikba, melyek nagy ablakokkal rendelkeznek.

Tengerparti stílusban

Nem vagy egyedül azzal az érzéssel, hogy szereted a nyarat egész évben a közeledben tudni. Ezt a hangulatot a nappalidba is becsempészheted! A tengerparti stílusnak elhagyhatatlan színe a fehér, amit pasztell kék, türkizes kiegészítőkkel vagy akár ilyen színűre festett bútorokkal tehetsz igazán nyáriassá. Az amerikai tengerparti stílushoz illeszkednek a fonott bútorok és a természetes anyagú, világos vagy pasztelles árnyalatú lakástextilek.