in ,

A Disney luxus tengerjáró hajóján dolgozva utazhatod körbe a világot!

Ez a hír a kellemeset a hasznossal összekötni kategóriához sorolható, hiszen lehetőséget kínál arra, hogy a világ számos Disney-rajongója valóra válthassa rég dédelgetett álmát. Te is Disney-rajongó vagy? Akkor ez neked szól.

És hogy valójában mit is jelent ez? Úgy dolgozhatsz a Disney Cruise Line nevű luxushajóján, hogy közben utazol annak fedélzetén. A Disney Cruise Line világszerte elismert vállalat, amely prémium minőségű vendéglátó- és szórakoztató körutazási lehetőséget kínál a családok számára.

A Disney ismét megfelelő személyzetet keres Egyesült Államokbeli és Karib-térségbeli luxushajói számára, ahol a leendő alkalmazottaknak lehetőségük nyílik arra, hogy néhány érdekes személy és figyelemre méltó egyéniség társaságában hajózzon el Európába és Alaszkába. Mindemellett Disney arra is lehetőséget kínál az érdeklődők számára, hogy saját szigetparadicsomán a Bahama-szigeteken Castaway Cay-ben dolgozhass.

Tehát választási lehetőség van, ugyanakkor a munka ez esetben valóban kellemes időtöltéssé, nem mindennapi szórakozássá is válhat.

Ki jelentkezhet a Disney hajóra?

A luxushajó fedélzetére a Disney főként olyan fiatalok jelentkezését várja, akik szórakoztatják az utasokat (elsősorban a gyerekeket, családokat) különféle foglalkozások, tevékenységek szervezésével, és utazzanak el a célállomásokra világszerte.

A leírásban azt olvashatod, hogy a magát (tán nem véletlenül és nem is méltatlanul) egyik legkedveltebb, ugyanakkor leginnovatívabb vállalatának nevező Disney a (potenciális) Disney Cruise Line-hoz jelentkezésed, csatlakozásod által, akár egy életre szóló munkalehetőségre is szert tehetsz, amelynek keretében folyamatosan képezheted, fejlesztheted magad.

A jobs.disneycareers.com oldalán röviden a következő elvárásokat olvashatjuk a munkaköri leírás kapcsán: mindenképpen elvárt a munkahelyhez viszonyított rugalmasság, a csapatmunka és a programtámogatás.

Itt végre lehetőséged nyílik arra, hogy megmutasd tehetséged, kreativitásod, amelyből a munkaszeretet sem hiányozhat, hiszen az aktívabb és szórakoztató rész mellett ott vannak még az előkészületek, majd az utómunkálatok is (a tárgyak tisztítása, fertőtlenítése példaképpen).

A munkaszenvedély és a pozitív töltetű türelem és motiváltság ugyancsak elkerülhetetlen része a munkának, hiszen a cél, hogy biztonságos fizikai és érzelmi környezetet biztosítsanak a gyermekek és családok számára. A vendégekről való gondoskodás (vendégközpontúság) a cégnél prioritásnak bizonyul ezért a vendégek iránti aktív , fáradhatatlan figyelmesség elvárás a jelentkezőktől.

Ha tehát valaha is álmodtál arról, hogy úgy utazz, hogy közben gyermekkorod világa szó szerint veled legyen és közben még meg is fizessenek érte, akkor itt a helyed.
A Disney-rajongók, akik utazni szeretnének, már most lefoglalhatják a hajóhelyeket a 2020-as pompás kirándulásra, amely egy hét napos hajóutat foglal magába, és ami Doverben veszi kezdetét (szeptember 6-án), és meglátogatásra kerülnek a Plymouth, Cork és Dublin is.

Az 1,745 utast és 915 személyzetet fedélzetén hordozó gigantikus luxushajót a Disney Magic az egész család számára tervezte klasszikus nosztalgiával és modern felszereltséggel vértezve fel azt, amelynek keretében a tágas terek mindenki kényelmét biztosítják, aki részt vesz a mesébe illő utazáson. A hajó Broadway-minőségű szórakoz(tat)ással és fenséges étkezésekkel várja vendégeit.

Mennyibe kerül egy utazás a Disney luxus-hajóval?

Bizonyára az is érdekel, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen jellegű utazás? Nos, ez sem marad(hat) rejtve, hiszen ennek a hét napos hajóutazásnak egy belső kabin igénylésével 3, 258 £, míg egy óceánra néző kabin ára 3,634 £.

Mindazok, akik több luxusra, komfortra, privát verandára és prémium felszereltségű kabinokra és szolgáltatásokra vágynak megtehetik 4,601-től 9,595 £ közötti összegekért cserébe (igénytől, elvárástól függően).