in

9 bók, amit nőként egy férfinak mondhatsz az őszinte párkapcsolatban!

Sok férfinak lehet önbizalmi problémája és gyakran függhet a másik nem érvényesítő bókjaitól, hogy kellemesebben és magabiztosan érezzék magukat a párkapcsolatban. 

Valószínűleg tudod, milyen jó érzés egy bókot hallani a kedvesedtől, de azt tudtad-e, hogy a férfi önbizalomhoz is szükség van bókokhoz? Még a legkisebb utalás is, masszív mosolyt hoz az arcára, ha az a megfelelő időben és helyen történik és ráadásul őszinte is. 

Hogyan bókolj egy férfinak?

A férfiak általában nagy dolgokat akarnak hallani magukról. Tudni akarják, mit látunk bennük, vagy miért szereti őket a párjuk. A bók remek lehetőség arra, hogy megmutasd neki, hogy valaki értékeli az erőfeszítéseit. Ha nem vagy biztos benne, hogy milyen bókot szeretne hallani, akkor ez a cikk segíthet.

Összegyűjtöttünk kilenc különböző férfi véleményét, akik szerint a valaha legjobb bókot kapták a párjuktól. Ha ötleteket vagy inspirációt keresel a férfi bókokkal kapcsolatban, akkor a megfelelő helyen jársz. 

  1. „Tudom, hogy meg tudod csinálni!”

A férfiak sok elvárást és küzdelmet élhetnek meg a mindennapokban különböző területeken. Természetesen ez nagy nyomást és stresszt okozhat egy férfi életében. Ez az oka annak, hogy jó, ha tudatod vele, hogy úgy gondolod, képes elhárítani a komoly mindennapi akadályokat. 

  1. „Egyszerűen briliáns vagy!”

A férfiak is ugyanúgy gyűlölik, ha tárgyként tekintenek rájuk, mint a nők. Valószínűleg te is már iszonyodsz attól a sablonosságtól, amikor a férfiak azt mondják, hogy igazán szexi vagy és folyamatosan csak a kinézetedre összpontosítanak. Nekik is ugyanaz az érzésük ezzel kapcsolatban. Ezért jó, ha tudatod vele, hogy okos és ez is az, amiért felnézel rá. Ez azt jelenti, hogy csodálod őt magát, a kinézete mellett.

  1. „Tényleg nagyszerű formában vagy.”

Természetesen a legegyszerűbb, ha azt mondod neki, hogy csodaszép szemei vannak és gyönyörű a mosolya. Azonban, ha sok erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy a teste formában maradjon, akkor tudasd vele, hogy erőfeszítései nem maradnak észrevétlenül.

  1. “Keményen dolgozol.”

Megint itt van egy általános téma, ami mindkét nemnek jól esik hallani magáról. A dolgozó férfi is azt akarja érezni, hogy az erőfeszítései megérik a karrierjében, de a párkapcsolatban is. Ezért jó ötlet, ha megmutatod neki, hogy látod azt, milyen keményen dolgozik az életben.

  1. „Vicces vagy”

A kapcsolatban mindig fontos szerepet játszik a humor. Ezért jó, ha tudatod vele azt is, hogy milyen viccesnek találod őt. Jó érzés lesz látnia, hogy pozitivitást és örömet hoz a párkapcsolatba.

  1. „Szeretem, ahogy a kapcsolatunkat kezeled.”

Természetes, hogy tudatnod kell vele, hogy értékeled azt a kemény munkát, amelyet a párkapcsolatotokba fektet. Így tudja, hogy erőfeszítéseit megbecsülöd és megfelelően érvényesíti az elképzeléseit a jó párkapcsolatról.

  1. „Imádom a hajad!”

A férfiak előszeretettel törődnek a hajukkal. Ezért a te párod is valószínűleg sok erőfeszítést öl a hajába. Függetlenül attól, hogy észreveszed vagy sem, nélkülözhetetlen, hogy tudasd vele azt, hogy tetszik neked a haja. A nap végén az ilyen apró dolgok életben tartják a kapcsolatot.

  1. „Boldoggá teszel.”

Végül is a boldogság a kulcs mindenre, ráadásul ez minden párkapcsolat lényege. Ha tudja a férfi, hogy boldoggá tesz téged, akkor az óriási érzés lehet számára is. Mindig jó érzés tudni, hogy valakinek az életében a boldogság forrása vagy.

  1. „Jó veled az ágyban!”

Végül, de nem utolsó sorban, egy férfi mindig azt akarja tudni, hogy az ágyban mennyire jól teljesít. A férfi szereplése a hálószobában mindig is nagyon sokat jelent neki. Tudasd vele ezt, mert sokkal magabiztosabb és odaadóbb lesz.